เปลี่ยนเป็นภาษาไทย

Change to English
 แสดงรายละเอียดบรรณานุกรม
  กลับหน้าหลัก

Marc Display : E-mail record ปิดหน้าต่าง
 ISBN 9742080283.
 ผู้แต่ง ฮอลแมน, แจ๊ค พี.
 ชื่อเรื่อง การถ่ายเทความร้อน = Heat transfer / Jack P. Holman ;แปลและเรียบเรียงโดย ธนาคม สุนทรชัยนาคแสง.
 พิมพลักษณ์ กรุงเทพฯ : ท้อป, ปีลิขสิทธิ์ ค.ศ. 2004 [2547].
 เลขเรียก 621.402 ธ171ก 2547.
 รูปเล่ม 512 หน้า : ภาพประกอบ.
 หัวเรื่อง ความร้อน--การถ่ายเท.
 หัวเรื่อง ความร้อน--การนำ.
 หัวเรื่อง ธนาคม สุนทรชัยนาคแสง,--ผู้แปล.
คุณยังไม่ได้ล็อกอิน คุณสามารถมีกิจกรรมร่วมกับเว็บไซต์ได้ แต่ต้องล็อกอินก่อน ::
  ล็อกอิน
รายการสื่อสารสนเทศ
ลำดับที่ ประเภท เลขเรียก/บาร์โค้ด สถานที่ สถานะ
1. หนังสือ
หนังสือ
621.402 ธ171ก 2547.  
  Barcode: B0011503
ห้องสมุดสาขาหลัก
►หนังสือทั่วไป
บนชั้น
2. หนังสือ
หนังสือ
621.402 ธ171ก 2547. ฉ.2 
  Barcode: B0013708
ห้องสมุดสาขาหลัก
►หนังสือทั่วไป
บนชั้น
3. หนังสือ
หนังสือ
621.402 ธ171ก 2547. ฉ.3 
  Barcode: B0027701
ห้องสมุดสาขาหลัก
►หนังสือทั่วไป
ถูกยืม กำหนดส่งวันที่ 10 พฤษภาคม 2556
  จอง

BibComment

ยังไม่เคยถูกคอมเมนท์

คอมเมนท์ทรัพยากรรายการนี้
  คอมเมนท์: การถ่ายเทความร้อ..
Bib 5226

Social Bookmarking
Bookmark to: Mr. Wong Bookmark to: Webnews Bookmark to: Icio Bookmark to: Oneview Bookmark to: Linkarena Bookmark to: Favoriten Bookmark to: Seekxl Bookmark to: Kledy.de Bookmark to: Social Bookmarking Tool Bookmark to: BoniTrust Bookmark to: Power Oldie Bookmark to: Bookmarks.cc Bookmark to: Favit Bookmark to: Bookmarks.at Bookmark to: Newsider Bookmark to: Linksilo Bookmark to: Readster Bookmark to: Folkd Bookmark to: Yigg Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: Facebook Bookmark to: Reddit Bookmark to: Jumptags Bookmark to: Simpy Bookmark to: StumbleUpon Bookmark to: Slashdot Bookmark to: Propeller Bookmark to: Furl Bookmark to: Yahoo Bookmark to: Spurl Bookmark to: Google Bookmark to: Blinklist Bookmark to: Blogmarks Bookmark to: Diigo Bookmark to: Technorati Bookmark to: Newsvine Bookmark to: Blinkbits Bookmark to: Ma.Gnolia Bookmark to: Smarking Bookmark to: Netvouz
Google Wave : Gadget URL



 Copyright 2014. All Rights Reserved.